1. Toernooiplanning

Aan het begin van ieder nieuw tafeltennisseizoen zal een toernooiplanning worden gemaakt door de technische commissie. In deze toernooiplanning wordt aangegeven de verwachting welke speler voor welk toernooi zal worden ingeschreven. Daarnaast zal de toernooiplanning worden voorgelegd aan het trainersoverleg. Hierdoor kan bovendien aan het begin van het competitieseizoen tegelijkertijd een planning voor de coaching worden vastgelegd. Na de behandeling in het trainersoverleg zorgt de toernooicoördinator dat de spelers de toernooiplanning krijgen. Gedurende het seizoen zorgt de toernooicoördinator voor het tijdig inschrijven en publiceren van toernooien.

2. Handelswijze toernooi-coördinator

2.1 Inschrijving
  1. De inschrijfformulieren voor een toernooi komen bij de toernooi-coördinator binnen.
  2. De toernooicoördinator kondigt een toernooi aan middels de website/publicatiebord in de zaal (zie jeugdtoernooien) en mail.
  3. Conform de technische richtlijnen worden alle A en B spelers automatisch ingeschreven, tenzij voor de sluitingsdatum bij de toernooicoördinator is aangegeven dat deelname niet mogelijk is. Alle overige spelers worden niet automatisch ingeschreven maar worden door de tc aangeschreven/geselecteerd.
  4. De toernooicoördinator zorgt ervoor dat het inschrijfformulier tijdig wordt geretourneerd aan de organisatie van het betreffende toernooi.
2.2 Betaling
  1. Direct met het versturen van het inschrijfformulier naar de organisatie verzorgt de toernooicoördinator een overzicht van de toernooideelname voor de penningmeester.
  2. De penningmeester verzorgt de betaling van het inschrijfgeld aan de organisatie. Het inschrijfgeld van de jeugdtoernooien wordt niet in rekening gebracht bij de jeugdleden zodoende is deelname aan NTTB jeugdtoernooien gratis.
2.3 Vervoer

Na het ontvangen van de bevestiging van inschrijving verzorgt de toernooicoödinator de begeleiding/coaching en het vervoer. De toernooicoördinator zal iedere deelnemer, coach/begeleider en chauffeur middels website/mail/publicatiebord jeugdtoernooien een toernooioverzicht verstrekken. In dit overzicht zijn de datum/adresgegevens van het toernooi, aanvang wedstrijden, vertrektijd zaal en namen van spelers, begeleiders/coaches in opgenomen. Voor vervoer van de deelnemers naar het toernooi kan ook een beroep worden gedaan op de ouders.


Jeugdzaken TTV Veldhoven