TTV Veldhoven is op zoek naar vrijwilligers voor het begeleiden van onze jeugd bij competitie en/of toernooien.

Onze tafeltennisvereniging bestaat sinds november 1975 en sinds 1986 spelen we in de mooie professionele en ook gezellige accommodatie aan de Burgemeester Van Hoofflaan 147 midden in het centrum van Veldhoven.

Onze accommodatie wordt in samenspraak met de gemeente perfect onderhouden. Denk in deze tijd van hoge energiekosten maar alleen al aan het verduurzamen van onze speelzaal! Vele vrijwilligers van ons klusteam zijn bijna dagelijks in de weer om onze ruimte te verbeteren.

TTV Veldhoven wil iedereen de gelegenheid bieden om op een leuke manier de tafeltennissport te beoefenen zowel in competitieverband als op recreatief niveau.
TTV Veldhoven is een begrip in de tafeltenniswereld en landelijk bekend door successen van onze topspelers. Jarenlang heeft de club op het hoogste niveau met zowel de mannen als vrouwen kunnen spelen en zelfs diverse keren Europacup gespeeld. Enkele bekende namen zijn Jorg de Cock, Ellen Ras, Marco Bottram, Iljana Dimitrova; Martijn van de Leur, Davy Vanvinckenroye en Chris Tournelle

Op dit moment hebben we te maken met een explosieve groei van onze jeugdspelers. Daar zijn we natuurlijke harstikke blij mee! Maar door die exceptionele groei staat de club wel voor heel veel uitdagingen om alles in goede banen te leiden!

Voor onze jeugd (6–17 jaar) zijn we per direct op zoek naar sportieve enthousiaste vrijwilligers die samen met onze clubkadercoach en trainers jeugd willen begeleiden en enthousiasmeren, diverse activiteiten wil organiseren en regelmatig wedstrijden wil bezoeken. De jeugd is de toekomst van onze vereniging en TTV Veldhoven investeert graag in onze jeugd om ze met plezier te laten sporten op het niveau dat zo veel mogelijk per lid is afgestemd. 

Wat heeft TTV Veldhoven te bieden:
TTV Veldhoven wil de vrijwilliger gaan ondersteunen met begeleidercursussen die leiden tot gediplomeerd begeleider. De kosten voor deze cursussen worden door de club gedragen.

De trainingstijden op dit moment voor de jeugd zijn op:
Dinsdagavond van 18:00 -20:30 uur
Donderdagavond van 18:00 -20:30 uur
Vrijdagavond van 18.00 – 19.15 uur


Wedstrijden voor de jeugd zijn meestal op:
Competitie: Zaterdagochtend
Toernooien: Zaterdag of Zondag


Geïnteresseerd?
Kan je goed met kinderen omgaan, ben je wekelijks of op regelmatige basis voor tenminste 3 uur beschikbaar op meerdere trainingsdagen en wedstrijddagen en ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op!

Of wil je eerst meer informatie? Dat kan ook! Stuur dan een mail naar

 

Het bestuur.