Beste leden van TTV Veldhoven,

Sportmarkt 16 september
Op zaterdag 16 september is er van 12.00 uur tot 16.00 uur de jaarlijkse sportmarkt in het City Centrum te Veldhoven. Het is belangrijk om ons te laten zien aan de Veldhovense mensen. We zoeken twee vrijwilligers om het tafeltennis en schuiftafeltennis te promoten. We proberen een tafel met een aanhanger naar het City Centrum te krijgen. Je hoeft niet van 12:00 tot 16:00 aanwezig te zijn. Als je 1 of 2 uurtjes kunt helpen, zou dat al heel mooi zijn. Reageren kan op deze mail of via Spond.

Competitie en Digitaal wedstrijdformulier
Vanaf deze najaarscompetitie gaan we gebruik maken van het Digitaal wedstrijdformulier. Informatie hierover vind je in de volgende link:
https://tafeltennis.nl/uitleg-digitaal-wedstrijdformulier-voor-spelers-en-non-playing-captains/

Aan te raden is om het papieren wedstrijdformulier te blijven gebruiken als 'kladblok'. Mocht er onverhoopt iets misgaan in de NTTB App, heb je alle standen van eerder gespeelde wedstrijden nog op papier.

Rabo ClubSupportOok dit jaar doen we mee met Rabo ClubSupport. Alle leden van de Rabobank kunnen hun stem uitbrengen op verenigingen in Veldhoven. Stemmen kan van 4 t/m 26 september via de Rabo App of via rabobank.nl/clubsupport

Openingstoernooi
Om je goed voor te kunnen bereiden op de competitie is er ons traditioneel Openingstoernooi op zondag 10 september. Natuurlijk kan iedereen hieraan meedoen. Het toernooi duurt van 10:00 - 17:00 uur en zal worden afgesloten met een BBQ. Deze is gratis voor leden en kost voor introducees 5 euro. Aanmelden kan t/m 8 september via een mail naar  of via Spond. Wel graag een berichtje erbij zetten of je meedoet aan de BBQ en zo ja met hoeveel personen.
Rest ons iedereen veel plezier en succes te wensen voor het komende seizoen!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TTV Veldhoven

Rabo Clubsupport