Oliebollentoernooi

De Evenementencommissie heeft in oktober helaas de quiz moeten annuleren vanwege te weinig aanmeldingen. Gelukkig kunnen we een nieuw evenement melden, namelijk het Oliebollentoernooi. Het gezelligste toernooi van het jaar vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 december van 10:00 tot 17:00 uur. Graag om 9:45 uur aanwezig zijn. Deelname en oliebollen zijn als gebruikelijk gratis. Opgeven kan op het bord in de zaal en via de mail: evenementen.ttvv@gmail.com 

Seniorentraining op donderdag

Het is toch wel belangrijk dat ook op donderdag onze senioren onder leiding van een trainer kunnen komen trainen. We hebben lang gezocht en uiteindelijk toch gevonden! Afgelopen dinsdag heeft Kevin van der Elst in een gesprek met ons aangegeven dat hij die donderdagavond wel voor zijn rekening wil nemen. Er moet nog naar een precieze invulling gekeken worden over het hoe en wat en hoeveel. Vanaf deze plaats willen we Kevin veel succes en plezier wensen met deze nieuwe uitdaging!  

Workshop EHBO/AED

Zoals iedereen waarschijnlijk wel weet, hangt er in de zaal van TTV Veldhoven een AED. Deze is voorzien van een handleiding, maar dat willen we uitbreiden middels een 2 uur durende workshop. Dit is geen volledige EHBO-cursus, maar hierin komen de meest voorkomende sportletsels voor, onwel wordingen en wellicht ook een stukje reanimatie in combinatie met de AED. Heb je interesse om deze workshop bij te wonen, meld je dan aan door te reageren op deze nieuwsbrief. De datum voor deze workshop wordt later gepland. We hebben momenteel 2 aanmeldingen ontvangen, bij minimaal 6 personen gaat de cursus door.  

Jeugd TC

We hechten als bestuur veel waarde aan de Jeugd TC. Binnen het bestuur is Richard daar verantwoordelijk voor. Ondertussen is de TC uitgebreid met 2 enthousiaste ouders van jeugdleden van onze vereniging. Jeffrey Kang en Remco van Rossum willen ons graag helpen. Zij bespreken verbeterpunten maar ook knelpunten met Richard, zodat elk jeugdlid met plezier en enthousiast elke dinsdag en donderdag naar onze zaal komt. Jeffrey en Remco succes! 

Materialen bestellen bij Posno Sport

Zoals in onze vorige nieuwsbrief vermeld is onze nieuwe materiaalsponsor Posno Sport. Er is toen vermeld dat Joost Wijnen de intermediair is tussen onze club en Posno Sport. Maar we waren vergeten zijn emailadres te vermelden. Het emailadres van Joost is: . Dus als je iets wil bestellen aan materiaal, stuur dan een mail naar Joost!  

En let op: als TTV Veldhoven krijgen we bij Posno Sport 20% korting! 

Peter Putmans Veteranentoernooi

Er is inmiddels ook gestart met de voorbereidingen voor het Veteranentoernooi dat de afgelopen twee jaar vanwege corona niet door kon gaan. Dit toernooi zal plaatsvinden op zondag 15 januari. Zie de bijlage. 

Facebook en andere socials 

We willen graag dat bijv. onze website en facebookpagina vaker gelezen gaat worden. Dat er dus vaker leuke informatie of gebeurtenissen die iets met tafeltennis en onze club te maken hebben opgezet gaan worden. We hebben Stefan Sanders bereid gevonden om daar zijn schouders onder te gaan zetten. Hoe en wat en wie moet nog allemaal afgesproken worden, maar dat gaat goed komen. Ook Stefan succes met deze nieuwe stap! 

Sleutel/Toegangssysteem

Wij hebben als bestuur een nieuw sleutel/toegangssysteem aangeschaft voor de toegangsdeur van onze accommodatie. Hierdoor zijn we niet meer afhankelijk van onze sleuteladressen. Met dit systeem kan onze beheerder iedereen op een bepaalde tijd en dag toegang geven om met een app de deur te openen en te sluiten.  

Het zal op woensdag 7 december geïnstalleerd worden. Daarna moeten wij het inrichten. Dit is dus alleen voor de voordeur. In de hal komt een sleutelkluisje te hangen met daarin de sleutel van de kantine. De rest van ons huidig sleutelsysteem blijft dan waarschijnlijk ook gewoon in gebruik. Ook hierover volgt nog de benodigde informatie. 

Rabo Clubsupport en Grote Clubactie 

Via deze weg willen we iedereen bedanken die op TTV Veldhoven heeft gestemd bij Rabo Clubsupport. De actie heeft onze clubkas dit jaar een bedrag van 273,66 euro opgeleverd. 

Vandaag is de laatste dag dat door jeugdleden loten verkocht worden in het kader van de Grote Clubactie. De stand staat nu op 109 verkochte loten. Kopers en verkopers bedankt!

Beveiligingscamera TTVV uitgeschakeld door vandalen

Op donderdagavond 3 november is de beveiligingscamera van onze club, degene die het dichtst bij Odeon is gemonteerd, uitgeschakeld door middel van het doorknippen van de voedingskabel van deze camera. De kabel is doorgeknipt om 20.13u. Je ziet regelmatig jongelui onder het afdak van onze accommodatie bij de camera staan, meestal rokend. Inmiddels is de voedingskabel weer gerepareerd. Het verzoek aan iedereen om als je iets verdachts ziet, het meteen te melden!       

Voorjaarscompetitie 

Onze najaarscompetitie van de NTTB loopt bijna op zijn einde. Dit houdt ook in dat de voorjaarscompetitie weer in januari gaat starten. Bij het opgeven om competitie te willen spelen in het voorjaar, is in principe de afspraak dat iedereen de najaars- en voorjaaarscompetitie speelt. Ook met en in hetzelfde team. Mochten er toch spelers zijn die bijvoorbeeld willen stoppen of andere urgente wensen hebben, dan is het verzoek om dit zo snel mogelijk te melden! Mochten we niks horen, dan blijven de teams hetzelfde voor de voorjaarscompetitie. 

We sluiten deze nieuwsbrief af met een leuk wist je datje! 

Trinko Keen heeft begin oktober bij de NK tafeltennis in Zwolle voor een stunt gezorgd. De 51-jarige Arnhemmer werd vijftien jaar na zijn laatste titel weer Nederlands kampioen. Dus voor al onze jongere spelers, blijf hopen dat het nog altijd kan!!

Bestuur TTV Veldhoven