De competitie is voor sommigen al begonnen, voor de meeste competitiespelers gaat deze aanstaande vrijdag van start. Dinsdagavond 14 september j.l. was er weer een persconferentie van de overheid en de beslissingen hebben ook impact op de tafeltenniswereld.

Kantine

Voorlopig geldt voor de horeca een sluiting vanaf 24:00 uur. Dit geldt helaas ook voor onze kantine. De zaal mag wel langer open zijn. Dreigt een wedstrijd uit te lopen waardoor je na afloop niet meer een gezellig drankje met de tegenstander kunt drinken, kun je in overleg met de tegenstander op 2 tafels gaan spelen. Alleen als er plaats is natuurlijk.

Vanaf zaterdag 25 september is een coronabewijs (vaccinatie, test of genezing) verplicht in de horeca en sportkantines vallen hier ook onder. Het is natuurlijk vreemd dat je zonder bewijs wel 3 uur tegen een tegenstander mag tafeltennissen en vervolgens iemand de toegang tot de kantine zou moeten ontzeggen omdat hij of zij niet over zo'n bewijs beschikt. De NTTB heeft nog geen richtlijn hierover uitgebracht. We wachten op een advies vanuit NTTB of NOC*NSF hoe we hier mee om zullen gaan.

Spaaractie Plus

TTV Veldhoven doet mee aan de spaaractie van de Plus. Heb je boodschappen gedaan bij een Plus in Nederland, ontvang je voor iedere 10 euro 1 sponsorpunt. Deze kun je op de volgende site inleveren onder het kopje Tafeltennisvereniging Veldhoven. Hoe meer sponsorpunten er voor de club worden ingeleverd, des te hoger de bijdrage die we van de Plus ontvangen. Spaar je ook mee?

https://mijn.plus.nl/sponsorpunten

Sponsoractie Rabo ClubSupport

We hebben TTV Veldhoven ook weer ingeschreven voor Rabo ClubSupport. De Rabobank stelt landelijk 15 miljoen beschikbaar voor sport en cultuur. Alle leden van de Rabobank kunnen van 4 t/m 25 oktober stemmen op hun favoriete 5 verenigingen. De laatste edities heeft ons dit zo'n 400 euro per keer opgeleverd, dus dat is de moeite waard om je stem uit te brengen.

ALV (reminder)

De Algemene Ledenvergadering kon in het voorjaar vanwege de lockdown niet doorgaan. We hebben deze nu gepland voor dinsdag 5 oktober om 20:00. Deze avond is het niet mogelijk om te trainen. De uitnodiging met agenda en notulen volgt later.

Statiegeld op PET-flessen

Vanaf 1 juli betalen we in Nederland statiegeld op kleine PET-flesjes. Dit geldt ook voor onze kantine (oa Aquarius en AA). Het statiegeld van 0,15 zetten we bovenop de prijs van de drankjes. Het is echter niet mogelijk om de lege flesjes in de kantine in te leveren. Wil je het statiegeld ontvangen, neem het lege flesje dan mee naar huis en lever hem in bij de supermarkt. 

Het statiegeld is ook te doneren aan een goed doel. Er komen twee inleverpunten in de zaal en/of kantine en het goede doel zal regelmatig wijzigen. Weet je een goed doel (behalve je eigen bankrekening), geef het door aan één van de bestuursleden.

Bestuur TTV Veldhoven