We zijn weer open voor tafeltennis en we hebben binnen het bestuur voor onderstaand trainingsschema gekozen. Veel zal hetzelfde zijn als in de maanden oktober, november en begin december, met een kleine aanvulling:

 • Handen desinfecteren bij binnenkomst
 • Naam noteren op de presentielijsten. Dit telt als reservering voor die avond.
 • Mondkapje verplicht in de hele accommodatie, tijdens het spelen mag je deze afzetten (Geldt alleen voor 18+)
 • We maken dezelfde opstelling als in 2020: 7 tafels, gescheiden door centre courts. Er kunnen dus 14 mensen tegelijk de spelen, de rest zal op de banken moeten wachten.
 • De dozen met balletjes per groep staan nog altijd op dezelfde plaats
 • Na afloop van de training graag de tafels schoonmaken.
 • Voorlopig vragen we de senioren om maximaal 1x per week te komen spelen (jeugd kan op dinsdag en donderdag spelen)

 • Versoepelingen

  De overheid heeft  nieuwe versoepelingen aangekondigd. Vanaf 5 juni mogen de kleedkamers, douches en de kantine weer open. Gelijk aan de horeca moet de kantine om 22:00 uur gesloten zijn. Voor de trainingen op dinsdag, woensdag en donderdag valt dit helaas precies samen met het einde van de training. We hebben er daarom voor gekozen om voorlopig een beperkt assortiment in huis te halen. 

  Trainingsavonden

  De trainingsavonden zijn tot nu toe goed bezocht, maar van wat we gezien hebben is het nog niet te druk. We kregen het verzoek om wellicht ook maandag- en vrijdagavond open te gaan voor vrij spelen. Voorlopig is het huidige trainingsschema toereikend. Vanaf 5 juni is het mogelijk om een interne competitie/toernooien te organiseren. Dit zou dan op vrijdagavond of zondagmiddag kunnen zijn. Of voor de jeugd op zaterdag. Informatie hierover volgt later. Heb je zelf leuke ideeën hiervoor, meldt het dan even bij iemand van het bestuur, je trainer of de evenementencommissie.

Schema:

Dinsdag:

09:30 - 11:00: Overdaggroep Senioren

18:30 - 20:00: Jeugd, iedereen voorlopig in 1 groep

20:30 - 22:00: Senioren vrij spelen

Woensdag:

20:30 - 22:00: Senioren vrij spelen

Donderdag:

09:30 - 11:00: Overdaggroep Senioren

18:30 - 20:00: Jeugd, iedereen voorlopig in 1 groep

20:30 - 22:00: Senioren vrij spelen

Kijk hier voor het bericht van de NTTB over de versoepelingen voor de binnensport:

https://www.nttb.nl/versoepelingen-voor-de-sport-per-5-juni/

Info over de competitie:

Joost heeft een Google Formulier opgesteld om te inventariseren wie er allemaal competitie wil (blijven) spelen. Het betreft de najaars- en voorjaarscompetitie van 2021-2022. We moeten onze teams al op korte termijn doorgeven aan de bond, dus we willen jullie vragen dit formulier snel in te vullen. Het formulier is middels de nieuwsbrief toegestuurd.

Kanoën met de jeugd:

We hebben weer iets leuks voor de jeugdleden kunnen regelen. Op zaterdag 5 juni gaan we, i.s.m. VKC kanoën. We starten om 14:00 uur en verwachten rond 16:00 uur terug te zijn.  Geef je snel op, zodat we weten hoeveel kano’s we nodig hebben. Opgeven kan via de mail, maar ook tijdens de training bij een van de trainers.

Fijn dat we weer de zaal in mogen om te spelen. We hebben er zin in!

Bestuur TTV Veldhoven