Tijdens deze moeilijke Coronajaren hebben Sporthuis Olympia en Tafeltennisvereniging Veldhoven een hele mooie samenwerking op kunnen starten. Ruim 2 jaar geleden is onze club een zoektocht begonnen naar een nieuw competitieshirt, omdat we al een aantal jaren in hetzelfde shirt speelden. Het bestuur heeft toen een mooi besluit genomen!    

Zij wilde dat onze club zich nog meer maatschappelijk betrokken ging voelen in de eigen gemeente Veldhoven. Over een paar jaar bestaat TTVV 50 jaar en onze club is in die periode toch wel in de gemeente Veldhoven verankerd. En werd afgesproken dat we zoveel mogelijk lokaal zouden investeren, om zo er voor te zorgen dat elke ondernemer in Veldhoven weet heeft van het bestaan van onze club.

Een mooi voorbeeld is onze drankenleverancier. Tot voor 2 jaar was Inbev onze leverancier voor de barbenodigdheden. Maar nu levert Toba, een echt Veldhovens bedrijf, alles voor onze kantine. In dezelfde geest zijn we voor onze kleding uitgekomen bij Sporthuis Olympia. Al meer dan 60 jaar een bekende sportzaak in Veldhoven!

We hebben een mooie deal kunnen sluiten met Rob Verhagen, de directeur van Sporthuis Olympia.  Bij onze oude kledingleveranciers moesten we altijd zelf een voorraad shirts aanleggen. Bij Sporthuis Olympia hoeft dat niet. We hebben als club geen enkel shirt op voorraad en dat scheelt behoorlijk wat geld…

Sporthuis Olympia is trots te kunnen samenwerken met onze club. Alles heeft Rob er aan gedaan om er een succes van te maken. Hij heeft met vele sportclubs in Veldhoven een samenwerkingsverband en wil graag voor een langere periode ook onze kledingleverancier blijven.

Afgelopen week hebben we onze samenwerking officieel bekrachtigd met een handtekening.

Sporthuis Olympia ttvv1