Competitieverslag

Zondag 12 maart
De eerste echte lentedag van het jaar. We zitten met een aantal vrienden op het terras in Veldhoven. Vraagt één van mijn vrienden: Hoe was de competitie eigenlijk gegaan vrijdagavond? Ergens had ik gehoopt dat er niemand ooit meer zou beginnen over deze avond, want het was niet bepaald een avond om trots op te zijn tafeltennis technisch gezien. We hebben in onze poule, waar het spannend zal blijven tussen plaats 2 tot 5, een flinke tik opgelopen door terecht met 4-6 te verliezen. Hierdoor moeten we toch echt uitkijken dat we niet in de degradatie zone blijven hangen.

Voordat we naar Tilburg waren afgereisd hebben we eerst nog wat gegeten met vrienden in Veldhoven. Er stond Surinaamse Saoto maaltijd soep op het menu. Nou dat hebben we geweten! Box had vooral in de eerste wedstrijd, bij iedere bal hij sloeg, het gevoel dat er een klots soep terug kwam. En ik heb, ondanks ik dit op een ander niet graag doe, het toilet gebouw van Tios onderhanden genomen. Met als resultaat er niemand meer naar de toilet durfde die avond. Het luchten wel op moet ik zeggen!

Rob Heijnis, Mark van de Pol en Kevin Pijnenburg. Het drietal van Tios 2 deze avond. Op Rob stond geen maat, alles wat hij bedacht ging goed. Kevin speelde echt sterke wedstrijden. Mark had last van spanningen volgens eigen zeggen, wat misschien nog wel ons geluk was. Het had allemaal nog erger kunnen zijn.

We hadden dan ook besloten om volledig voor de derde helft te gaan. Dat doen wij altijd wel, maar nu moest de derde helft ook daadwerkelijk troost brengen. Dat is gelukt! Na de eerste pint was alles alweer vergeten. Nog wat pintjes, whisky en schrobbelaer later, zeg maar rond 2.30 uur, richting douche. Peer zei tegen de bardames aldaar: Annie als wij straks gedoucht zijn dan doen we er nog één om het af te leren hé!? Grappig hoe hij dit overal voor elkaar krijgt of de dames nou echt Annie hete of niet, er stond toch nog een schrobbelaer klaar! Mark en Kevin vonden het allemaal prachtig en hebben plechtig beloofd een fles schrobbelaer mee te nemen als ze bij ons moeten spelen. Box heeft dit voor de zekerheid vastgelegd d.m.v. een audio opname.

Toen we buiten kwamen bleek de Lupo van Box weg te zijn. Gelukkig hadden we hem snel gevonden achter een fiets, waardoor hij volledig uit het zicht was verdwenen. Maar het bakkie met onze Box achter het stuur heeft ons toch weer veilig thuis gebracht.

Die zondag 12 maart op het terras

Vriend: Maar waarom ging het dan zo slecht met jullie die avond?
Ik: Nou die zaal is zo verrekte traag.
Vriend: Wat is nou weer een trage zaal?
Ik: Nou vraag dat maar aan mijn vrouw, die weet daar alles van!

Heren van Tios 2, bedankt voor een gezellige avond. Wij beloven bij deze dat we jullie sportief meer tegenstand zullen geven over 4 weken!

D.

  Deel dit artikel