Beste (ouders van) leden van TTV Veldhoven, (for English see below)

Het zal niemand ontgaan zijn, de overheid heeft de maatregelen omtrent het coronavirus verscherpt en verlengd tot en met 1 juni. Binnen het bestuur van TTV Veldhoven hebben we eerst de beslissing van de NTTB en de Afdeling Zuid-West afgewacht. Beide instanties volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM en hebben besloten de competities op te schorten. In het najaar zullen dezelfde poules opnieuw gespeeld worden. De resultaten van de eerste vier wedstrijden (in de meeste gevallen) komen dus te vervallen. 

Bij TTVV houdt dit in dat de zaal tot en met 1 juni gesloten zal blijven. Er is dus geen mogelijkheid om te tafeltennissen en ook niet om met commissies bij elkaar te komen. Mocht een commissie toch willen vergaderen, probeer dit dan digitaal te doen. Daar zijn diverse oplossingen voor.

Dit betekent ook dat de Algemene Ledenvergadering eind april niet door kan gaan. Mocht alles weer enigszins normaal zijn, zullen we met een nieuwe datum komen.

Via de bond hebben we ook het volgende doorgestuurd gekregen:

"Bij onze sport zijn meestal geen officiële scheidsrechters betrokken bij de wedstrijden. Door het behalen van het spelregelbewijs waarborgen we dat bij alle leden de benodigde basiskennis aanwezig is. Op basis hiervan hebben we TafeltennisMasterz ontwikkeld om onze leden de mogelijkheid te geven hun kennis te toetsen en af te sluiten met een examen en daaraan gekoppeld certificaat: het spelregelbewijs."    

Zie https://tafeltennis.nl/jeugd/ga-nu-aan-de-slag-met-tafeltennis-masterz/ en https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Mocht je weinig te doen hebben, neem dan zeker een kijkje op de site van de NTTB en haal je spelregelbewijs!

Due to the coronavirus the Dutch Government decided to continue all restrictions till June 1st. All accommodations have to stay closed till then. Logically all competitions can not be played. The NTTB decided to cancel all matches. In september all pools will be played again. Results from the last couple of games doesn't count then.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van TTV Veldhoven