Beste tafeltennis(st)er,

Op zaterdag  22 december a.s. zal Tafeltennisvereniging Veldhoven wederom het 45e zgn. InBev Veteranentoernooi organiseren.

Dit toernooi, bestemd voor iedereen van 35 jaar en ouder, zal worden gehouden in onze tafeltennisaccommodatie, gelegen aan de Burg. Van Hoofflaan 147 te Veldhoven. Voor alle duidelijkheid; dit gezelligheidstoernooi is bestemd voor alle huis-, tuin- en keukentafeltennis(st)ers (recreanten) en verder voor alle competitiespelers binnen de NTTB en TLE.

Er zal in de volgende vier klassen worden gestreden :

Klasse A :        Comp. spelers in de 1e, en 2e klasse NTTB, en 1e en  2e klasse TLE.
Klasse B :        Comp. spelers in de 3en 4e klasse NTTB, en 3e , 4e en 5e klasse TLE.
Klasse C :        Comp. spelers in de 5e en 6e  klasse NTTB, en 6e, en 7e klasse TLE.
Klasse D :        Comp. Spelers 7e klasse NTTB, 8klasse TLE en onervaren en minder ervaren spelers.

Het toernooi begint om 10.00 uur en zal, mede afhankelijk van het aantal deelnemers (max. 65 personen), om ongeveer 18.00 uur eindigen. Tijdens deze dag kan men in onze gezellige kantine terecht om het een en ander te nuttigen aan “natjes en droogjes”. Het motto van dit toernooi is : “meedoen is belangrijker dan winnen!” Per klasse zullen een aantal leuke prijzen in het vooruitzicht worden gesteld.

Vriendelijk verzoek om op zaterdag 22 december a.s. om 9.45 uur aanwezig te zijn (incl. gymschoenen en tafeltennisbatje) en u vervolgens te melden bij de toernooi-leiding in de bestuurskamer.

Inschrijving

Het inschrijfgeld bedraagt €. 5,00 per deelnemer. U kunt zich inschrijven door het invullen van het inschrijfformulier via onderstaande downloadlink en het benodigde inschrijfgeld vóór 20 december a.s. in te leveren bij:

Download Inschrijfformulier

Peter Putmans, Ereprijs 25 5503 VJ te Veldhoven, tel 06-30321206 (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Het inschrijfgeld kan ook nog op 22 december a.s., voor aanvang van het toernooi, worden voldaan bij de toernooi-leiding. Daarnaast kunt u ook per bank inschrijven door het benodigde inschrijfgeld tijdig over te maken op Rabobank: 15 36 40 561 t.n.v. penningmeester TTV Veldhoven. Wij hopen u zaterdag 16 december a.s. bij TTV Veldhoven te mogen begroeten!

Met sportgroeten, namens de toernooi-leiding.
Ton Winters, Mattie Hilgerdenaar en Peter Putmans

  Deel dit artikel