Stefan Heijnis zal tijdens de bondsraad van juni toetreden tot het hoofdbestuur van de NTTB. Heijnis is geen onbekende in tafeltennisland: hij heeft ervaring als regiotrainer in de afdeling Zuidwest (hij beschikt over het TT4-diploma) en is daarnaast mede-eigenaar van tafeltenniswinkel Sport Europe. Heijnis zal de portefeuille Topsport op zich nemen.

“De laatste maanden zijn er diverse gesprekken gevoerd die tot een positief besluit hebben geleid. Hier zijn wij als Hoofdbestuur erg blij mee”, aldus voorzitter Jan Simons. In de Bondsraadsvergadering van juni zal Stefan Heijnis zich kandidaat stellen. In de periode daarvoor zal hij deels aanwezig zijn bij de HB-vergaderingen en deze periode als inwerkfase gebruiken.

Heijnis over zijn kandidatuur: “If your business still needs to change, isn’t it likely that your thinking needs to change first? (quote van A.J. Sheppard). Verandering is noodzakelijk in de huidige maatschappij om als sport te kunnen overleven binnen het sportlandschap. Na gesprekken met het zittende bestuur ben ik ervan overtuigd dat ‘wij’ dit samen kunnen bewerkstelligen in de portefeuille Topsport en in de algehele organisatie van het tafeltennislandschap. Met wij bedoel ik niet alleen het Hoofdbestuur, maar alle gepassioneerde tafeltennisliefhebbers in Nederland. Ik ben er klaar voor om te veranderen. U ook?”

Bijna volledig Hoofdbestuur

Met de bezetting van de post Topsport is het Hoofdbestuur bijna weer op volle sterkte. Voor de opvolging van de gestopte penningmeester Kees Kamp lopen ook al gesprekken. In de Bondsraadsvergadering van juni hoopt het Hoofdbestuur ook een nieuwe penningmeester te hebben gevonden.

Bron: NTTB

  Deel dit artikel